Specijalizirali smo se za izradu stranica u WordPress CMS-s.

Razlog je taj što je sve popularniji, sadržajniji, tehnološki iz dana u dan napredniji CMS sustav,  stranice izrađene u WordPressu imaju veliku mogućnost zaštite, veliki broj dodataka, tako da je velika većina stranica na internetu izrađeno upravo u WordPress CMS-u.

U današnje vrijeme bez interneta je generalno, vrlo teško kvalitetno poslovati. Svakom ozbiljnijem poduzeću, obrtu, pa i pojedincu koji želi pokrenuti kvalitetan i perspektivan posao, potrebno se predstaviti na internetu i to po mogućnosti kvalitetnom i lijepom stranicom, na kojoj klijent može u minuti doći do vas i vidjeti šta nudite i koje su vaše prednosti u odnosu na konkurenciju.

Samim time se povećava broj posjeta, a ukoliko imate kvalitetnu i zanimljivu ponudu, neizbežno je i više posla i veća zarada.

ODRŽAVANJE WEB STRANICE – dodavanje novih članaka, proizvoda, fotografija, tekstova i ostalog, kako bi zadržali posjetitelje i klijente, te privukli nove.

Pri tom moramo obavezno obratiti pozornost na to da tekstovi i fotografije na web stranici budu vaše i ORIGINALNE, dakle pod svaku cijenu IZBJEGNITE copy-paste tekstova, jer će vas Google “prepoznati” kao nekvalitetnu i nebitnu stranicu, a tad nećete nikada doći na dovoljno dobru poziciju pri pretragama na Google-u i ostalim pretraživačima.

To je segment pri izradi stranica koji se zove SEO – Search Engine Optimization, a na to obraćamo osobitu pažnju, pa pratimo SEO trendove, Google analitiku i svakodnevno se kroz posao educiramo, kako bismo napravili taj dio posla što bolje i kvalitetnije.

 Obzirom da je svakim danom sve više objavljenih web stranica na internetu, SEO je izuzetno bitan dio posla, jer ćete se u protivnom, ako ne odradite taj dio posla kvalitetno, izgubiti među tisućama stranica sličnih vašoj i biti tek “kap u moru” sličnih.

Izrađujemo kvalitetne i cijenom pristupačne web stranice

Zatražite ponudu !